Ingrediente: Marinada: 2 linguri sos de soia 2 linguri oțet de orez 1 cățel de usturoi 5 g ghimbir proaspăt 200 gr carne de vită pentru grătar Legumele: 1...
Ingrediente: 300 g tăiței soba (sau udon) 200 gr carne de porc (mușchi sau carne de pe coaste) 100 gr de varză 50 gr de cepșoară 50 gr muguri de fasole (din co...
Ingrediente: 2 catei usturoi 3-4 cm ghimbir 1 mango 500 gr carne macinata de porc putin unt pt prajit si ulei sos soia,curry,chilly,otet balsamic,zahar o ling...
Ingrediente: 200 g piept de pui dezosat, fara piele, taiat fasiute subtiri 1 lingura de sos de soia light 2 lingurite de sos de stridii 1/2 ardei gras rosu, curat...
Ingrediente: Pentru kebab 600 g carne, tocata (pui, miel, vita) 1 ou, usor batut 1 ceapa mica, rasa fin 4 catei mici de usturoi, rasi fin 1 lingurita praf coriandr...
Ingrediente: 2 linguri ulei si in plus pentru uns patratele de aluat care formeaza cosuletele 3 foi aluat de placinta, proaspat sau congelat 2 lingurite ulei de ...
Ingrediente: 2 pastravi intregi, circa 350 g fiecare, curatati de maruntaie si de solzi 2-3 cm bucata de ghimbir, decojita si feliata 2 linguri de sos de fasole...
Ingrediente: 500 g carne slaba de vita, sau de vitel 3 cm bucata de radacina proaspata de ghimbir, - feliata si apoi taiata fasiute subtiri 2 cepe, curatate si ta...
Ghimbirul a fost folosit ca un medicament de mii de ani pentru a trata o gama larga de boli, dar in afara de uz medicinal, acest tubercul a fost folosit drept condiment in preparate culinare de aproape 4500 de ani.