Ingrediente: Marinada: 2 linguri sos de soia 2 linguri oțet de orez 1 cățel de usturoi 5 g ghimbir proaspăt 200 gr carne de vită pentru grătar Legumele: 1...
Ingrediente: 300 gr fasole alba fiarta 1 catel de usturoi 20 gr de tahini sucul de la 1/2 lamaie 5 gr de chimen macinat 60 gr de lapte de cocos 30 gr ulei de...
Ingrediente: 2 piepti de pui fara piele si dezosat , taiat cubulete o punga de taitei de orez (250 g) 2 lingurite de ulei de susan 2-3 linguri de pasta de...
Ingrediente: 1 stiuca 1 ceapa mare 1 ou 4 catei de usturoi, tocati alge marine deshidratate cantitate dupa preferinta marar, patrunjel, sare, piper, dupa gust...
Ingrediente: 300 gr. de fasole boabe (fiarta si scursa ;o conserva) O jumatate de lingurita de chimion O lingura cu pasta de susan 2 linguri cu ulei de masline...
„Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc la locul nasterii mele, la casa parinteasca...la cuptiorul pe care ma ascundeam...” asa zice Ion Creanga (Amintiri din copilarie), si de fiecare data cand citesc aceste fraze ma duc cu gandul la painea de casa pe care o...
Ingrediente: 200 g piept de pui dezosat, fara piele, taiat fasiute subtiri 1 lingura de sos de soia light 2 lingurite de sos de stridii 1/2 ardei gras rosu,...
Ingrediente: 200 g tăiței de orez legume chinezești (gata amestecate în varianta congelată ce conțin) muguri de fasole Mung, ardei, praz, ceapă, muguri de...
Ingrediente: 2 linguri ulei si in plus pentru uns patratele de aluat care formeaza cosuletele 3 foi aluat de placinta, proaspat sau congelat 2 lingurite ulei de...
Ingrediente: 4 bucati de file de somon, circa 800-1000 g, cu piele 2 linguri de ulei pentru prajit 4 linguri de boabe de coriandru, macinate grosier 2 lingurie...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.