Ingrediente: Bait cald : 1 l vin rosu 1 lingurita rozmarin macinat 1 lingurita maghiran 2 foi dafin 20 boabe piper coaja razuita de la o lamaie 2 morcovi taiati...
Ingrediente: 2 iepuri 2 cepe un ardei gras cateva fire de usturoi verde 6-7 catei de usturoi 4-5 ardei subtiri 2-3 frunze de dafin ulei de masline (50-100 ml)...
Ingrediente: Pentru 4 persoane avem nevoie de 4 bucati mari de carne de iepure, o lingura de faina, 300 grame de ciuperci champinion, 50 ml vin alb, 100 ml...
Ingrediente: 2 iepuri 2 cepe un ardei gras cateva fire de usturoi verde 6-7 catei de usturoi 4-5 ardei subtiri (cum se numesc???) 2-3 frunze de dafin ulei de...
Ingrediente: un iepure (1,5 kg, praf de nucsoara, o capatana de usturoi, 5 cartofi, o ceapa, 2 frunze de dafin, 400g rosii, 4 linguri de ulei de masline, 50 ml...
In Romania, in mod paradoxal, desi pentru moment nu se da o prea mare atentie cresterii iepurelui de casa, costul carnii sale este destul de ridicat, iar in restaurantele de lux este socotita o delicatesa.
Ingrediente: Un Kg. de carne de iepure portionata (spalata si stearda) 120 ml de vin alb sec Un mar golden 4 catei mari de usturoi (curatati si spalati) 100 gr....
Ingrediente: Avem nevoie pentru 4-5 portii de : un pui decupat in bucati, 3 pulpe de iepure taiate in 2 fiecare, o ceapa mare, un morcov mic , o rosie , o mana...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 1 kg orez 200 g creveti proaspeti 200 g calamar rondele 200 g scoici albe (almejas) 200 g bonito sau ton conserva 1/2 kg scoici negre(mejillones)...
Ingrediente: 1 kg carne iepure, 400 g ceapa , 100 ml ulei masline, 200 ml suc de rosii, 100 ml vin, 4-5 felii de lamaie, cimbru, 1 foaie dafin, 4 catei...
Ingrediente: 700 g de carne iepure, 1 ceapa mare, 100 ml smantana, 25 g faina, 50 ml ulei masline, 1/2 lingurita boia dulce, 1 lingura patrunjel proaspat tocat.