Ingrediente: coaja rasa si sucul de la 1 portocala coaja rasa si sucul de la 1 lamaie 3 linguri miere ½ lingurita piper negru 2 cepe, curatate si taiate suvite...
Ingrediente: 1 piept potrivit de curcan 1 ceapa Cativa catei de usturoi ½ kg ardei capia ½ kg rosii coapte 1 legatura patrunjel verde Pasta concentrata de tomate...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: Pentru marinada: 1/2 pahar de ulei 1/2 pahar de suc de lamaie 1/2 pahar de sos de soya 6 catei de usturoi tocati marunt Pentru finizare: 1 lin...
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.
Ingrediente: piept de curcan pesmet 2 oua 100 ml lapte 50 g cascaval ras Pentru garnitura: 5 cartofi mari 150 g maioneza 100 g smantana 2 castraveti acrii 5-6 cat...
Ingrediente: fasii din piept de curcan 1 ceasca cu vin alb 1/4 lingurita de miere 1/2 ceasca uleifelii de usturoi 1 lingura mustar busuioc oregano piper macinat...