Ingrediente: coaja rasa si sucul de la 1 portocala coaja rasa si sucul de la 1 lamaie 3 linguri miere ½ lingurita piper negru 2 cepe, curatate si taiate suvite...
Ingrediente: 1 piept potrivit de curcan 1 ceapa Cativa catei de usturoi ½ kg ardei capia ½ kg rosii coapte 1 legatura patrunjel verde Pasta concentrata de tomate
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: Pentru marinada: 1/2 pahar de ulei 1/2 pahar de suc de lamaie 1/2 pahar de sos de soya 6 catei de usturoi tocati marunt Pentru finizare: 1 lingura...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: piept de curcan pesmet 2 oua 100 ml lapte 50 g cascaval ras Pentru garnitura: 5 cartofi mari 150 g maioneza 100 g smantana 2 castraveti acrii 5-6...
Ingrediente: fasii din piept de curcan 1 ceasca cu vin alb 1/4 lingurita de miere 1/2 ceasca uleifelii de usturoi 1 lingura mustar busuioc oregano piper macinat