Ingrediente: -1 kg fasole verde cat mai tanara pentru sosul de usturoi: 1 capatana usturoi 3-4 linguri ulei 1 varf de cutit bicarbonat de sodiu 1 lingura otet...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: broccoli 1 ou 2 linguri faina pesmet sare, vegeta,piper Pentru sos: 100 ml smantana 2-3 catei de usturoi o lingurita ulei sare patrunjel verde
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 400 grame tagliatelle cu ou 350 grame ciuperci champignon, taiate fin 100 grame smantana, nu prea grasa 1 lingura unt ( eu am folosit 1 lingura de...
Ingrediente: un piept de pui sau pui intreg... o conserva de ciuperci sau ghebe 2 cepe, sare, ulei 400 ml smantana 2 lg faina, usturoi 1 ou, piper optional ,...
Ingrediente: o casoleta (aprox 500 g) ciuperci pleurotus 1 ceapa 200 g smantana 1 lingura de unt 3-4 linguri de lapte 1 lingura faina mozzarela rasa sau orice...
Ingrediente: 3 pulpe de pui 2 catei de usturoi un cubulet de unt 1 lingura ulei de masline sare piper curry 250 ml smantana 100 ml lapte 1 lingurita cu varf faina