Ingrediente: 4 linguri unt 5 linguri sos Tabasco 1 lingura otet alb 900 g aripioare pui Faina Ulei Crema de branza: 125 g branza cu mucegai 225 ml lapte batut...
Ingrediente: 1/2 cana sos Pesto 1 blat de pizza precopt 2 cani de piept de pui prajit sau copt 200 g anghinare din conserva, scurse 1/2 cana branza rasa...
Ingrediente: 2 pulpe de pui,dezosate, 2 morcovi,taiati rondele, sucul unei portocale mari, 1 cescuta mica de supa sau apa, 2-3 linguri ulei de masline, sare...
Ingrediente: pentru sos: 200 g. dovlecel 30 g. stafide 1 ceapa mica 1 catel de usturoi 2 linguri de sos de rosii un pahar cu otet de mere un pahar cu apa o...
Ingrediente: 225 ml iaurt 4 cei mari de usturoi sare 50 ml ulei de msline 4 vinete medii 4 roii 3 ardei dac avem, punem 1 rou, 1 verde, 1 galben piper ptrunjel...
Ingrediente: 2 linguri de ulei 2 linguri de faina de grau 250 - 300 ml de lapte de soia sare nucuoara alte condimente sau verdeata ( in sepcial marar sau...
Ingrediente: 500 g carne de pui , 150 g ciuperci, 300 ml smantana, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 3-4 felii bacon afumat , 1 ou, 200 ml supa, 150 ml vin alb...
Wikipedia sus?ine c? re?eta maionezei a fost adus? în Fran?a din ora?ul Mahon, din insula Menorca, dup? victoria ob?inut? de francezi asupra englezilor, în 1756. Conform acestei istorii sosul era numit originar ?salsa mahonesa? (a?a cum i se spune ?i ast?
Azi v? propun un preparat numai bun de pus pe masa de prânz duminica sau chiar la o cin? servit? mai devreme. Este o alternativ? apetisant? la ve?nicii cartofi , oricum ar fi ei prepara?i. Am folosit: - 400 g fasole verde - 400 g carne de porc
?al?ul este un pe?te r?pitor de ap? dulce sau usor s?rat?; prefera apele curgatoare domoale, lacurile, apele din porturi, dar adânci. Lungimea sa este intre 40 cm - 1,30 m si poate atinge o greutate de pân? la 19 kg. In general, ceea ce gasim noi in pia
Daca va grabiti,mai gasiti in piata merisoare.
Sau cunoscutele cranberries,din sosul ce insoteste curcanul "recunoscator " :)
Merisorul este un arbust de talie mica,ce creste la altitudini mai mari de 1300 de metrii.
In padurile rare,pe p
Iat? un preparat ardelenesc care cu siguran?? v? va încânta sim?urile gustative. Prima dat? am gustat friptur? de porc cu sos dulce - era de vi?ine, în casa, pe atunci, a viitoarei mele mame-soacre. La început am fost reticent? la astfel de mânc?ruri, e
mal
De Craciun am pregatit acest fel din piept de rata si astazi (in sfarsit )o sa va arat cat de simplu s-a desfasurat totul.
Am spalat si transat rata.Pieptul l-am dezosat.
Pielea pieptului dezosat am crestat-o pentru a permite caldurii
mal
Uneori mancarea ni se pare banala. Poate preparam prea des acelasi fel de mancare si in timp ne plictisim de el. De aceea va propun o noua abordare : incercati sa va montati cat mai fantezist preparatele, asftel incat ,in momentul in care aveti