Echipa Petitchef / Patricia González - pagina 4
Patricia González
asionată de bucătărie și de mâncarea bună, viața mea se mișcă între cuvinte alese cu grijă și linguri de lemn. Responsabilă, dar distrată. Sunt jurnalistă și redactoare cu mulți ani de experiență și mi-am găsit colțul ideal în Franța, unde lucrez ca redactoare pentru Petitchef. Îmi place bœuf bourguignon, dar îmi este dor de salmorejo-ul mamei mele. Aici combin dragostea mea pentru scris și pentru gusturile suculente pentru a împărtăși rețete și povești despre bucătărie care sper să te inspire. Tortilla, îmi place cu ceapă și puțin făcută :)
90 înregistrări
Schimbarea orei ne afectează dieta?
"Îmi pare rău, mi-era foame. De ce ne supărăm când ne este foame?
Cum să alegeți cea mai bună friteuză cu aer și ce factori să luați în considerare înainte de a cumpăra
Ce pot face pentru ca pesto-ul meu de casă să nu se înnegrească?
Alimente care conțin carne de porc fără știrea ta și cum să identifici derivatele sale ascunse
5 rețete de creme derivate din cremă de patiserie pe care fiecare iubitor de patiserie ar trebui să le încerce
De ce atât de mulți oameni mănâncă kiwi cu coajă, este doar o modă sau o tendință sănătoasă?
Trucurile care vă vor schimba modul de a găti: Cum să îngroșați tocănițele și să obțineți textura ideală.
Șase rețete delicioase care arată de ce curmalele merită un loc permanent în cămara ta
De ce din ce în ce mai mulți oameni pun hârtie igienică în frigider
Secretul bucătarilor pentru verdețuri perfecte: Tehnica de blanșare a legumelor
Nu aruncați lămâia uscată. Folosiți aceste sfaturi pentru a profita la maximum de ea
Trucul suprem care vă va schimba modul în care cumpărați pește
Greața în timpul sarcinii: Ce alimente ajută și ce alimente agravează disconfortul?
Miroase îngrozitor aici! Trucul infailibil pentru a scăpa de mirosul urât mirositor al conopidei atunci când este gătită
Metale grele în alimentele pentru copii: pericolul ascuns care ar putea dăuna sănătății copilului dumneavoastră