Ingrediente: 600 gr vinete 450 ml sos de roșii 60 gr parmezan ras 1 ceapă (aproximativ 60 g) 200 gr mozzarella frunze de busuioc (după gust) Pentru prăjit: Ulei...
Ingrediente: 200 gr de bulgur 5 roșii 1 legătura pătrunjel (o legatură mare) 1/2 buchet de mentă 1 ceapa (medie) 2 lămâi 7 linguri de ulei de măsline Sare Piper
Ingrediente: 150 g foi de lasagna uscată (aprox.) 550 gr dovlecei (aprox. 4) 45 gr vin alb 80 gr parmezan ras 1 mozzarella 1/2 ceapă (mică) Ulei de măsline după...
Ingrediente: 160 gr orez bob lung (prefiert) 140 gr ton fiert scurs 12 măsline negre fără sâmburi 4 roșii uscate la soare, în ulei coaja de 1/2 lămâie...
Ingrediente: Pentru caramel: 70 gr zahar un pic de apa Pentru flan: 400 gr lapte concentrat dulce 400 ml lapte de nuca de cocos 75 gr de nuca de cocos rasa 3 oua
Ingrediente: Pentru salata: 300 gr piept de pui 1 morcov 1/2 mar 30 gr masline verzi fara samburi 80 gr mazare fiarta 80 gr porumb fiert 15 gr patrunjel Pentru...
Ingrediente: Pentru blat : 4 oua 250 gr zahar 250 gr faina 1 lingura de praf de copt 250 ml lapte 150 gr nuca de cocos rasa Pentru amestecul de lapte : 200...
Ingrediente: 2,5 g drojdie uscată de brutărie (sau 6 gr drojdie proaspătă) 25 ml apă călduță 200 gr de făina 250 gr gris extra fin 1 praf de sare 1/2 linguriță...
Ingrediente: Pentru aluatul crocant: 8 foi filo (sau foi de brick). 50 gr unt (topit) Pentru partea crocantă: 150 gr fistic (prăjit, nesărat) 30 gr unt (topit)...
Ingrediente: 1 pachet de foi filo (foi de brick) 100 gr unt (topit) 2 ouă 240 ml lapte 100 gr de zahăr 1 linguriță extract de vanilie 40 gr fistic Sirop: 100 gr...
Ingrediente: 150 gr piept de pui Un strop de ulei de măsline 1litru supă de pui 1/2 linguriță de ghimbir proaspăt 3 fire de ceapă verde 3 linguri de sos...