Petitchef

Ciorba cu supa, Piept de pui

10 rețete
Rețetă Ciorba de pleurotus si piept de pui

Ciorba de pleurotus si piept de pui

(20 voturi) , (3) , (14)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 500 g ciuperci pleurotus 550 g piept de pui 1 tija mare de telina 2 morcovi 1 ceapa,4-5 linguri de ulei 400 ml smantana 6-7 catei de usturoisare,pipe...
Rețetă Supa de cartofi cu piept de pui

Supa de cartofi cu piept de pui

(28 voturi) , (3) , (39)
Felul principal Foarte ușor 20 min 40 min
Ingrediente: un piept de pui, o ceapa, doi morcovi, o radacina pantrunjel, 4 cartofi mari, 2 rosii, sare, piper, foi de dafin, 4-5 lg ulei, o manuta pantrunjel ve...
Rețetă Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

(179 voturi) , (22) , (187)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 1kg piept de pui 2 morcovi 1 pastarnac o radacina de patrunjel 2 cepe 2 ardei 2 linguri secretul gustului 5 galbenusuri 650 ml smantana 4 li...
Rețetă Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

(75 voturi) , (12) , (138)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: doua buc piept de pui 3 morcovi 3 cepe 1/2 telina un ardei gras 250 ml smantana 4 galbenusuri o capatana usturoi otet sare...
Rețetă Ciorba radauteana dietetica

Ciorba radauteana dietetica

(18 voturi) , (5) , (22)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 1 piept de pui 2 cepe 1 morcov 1 batz de telina 1 ardei mare 1 cutie de iaurt de 250 gr 1/2 zeama de la o lamaie 1 lingura otet de mere piper boabe...
Supa-enciclopedia culinara!

Supa-enciclopedia culinara!

(104 voturi) , (15 comentarii)

Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...

Rețetă Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

(41 voturi) , (12) , (42)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 1kg piept de pui 2 morcovi 1 pastarnac o radacina de patrunjel 2 cepe 2 ardei 2 linguri secretul gustului 5 galbenusuri 650 ml smantana 4 li...
Rețetă Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

(13 voturi) , (5) , (28)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 4 buc piept de pui mari dezosate 4 morcovi razaliti 2 radacini patrunjel sau pastarnac razalite 2 ardei capia sau grasi taiati marunt 4 galbenusuri d...
Rețetă Supa chineazeasca de pui cu porumb

Supa chineazeasca de pui cu porumb

(4 voturi) , (1)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 1 piept de pui o cutie de porumb 1 ou o lingurita amidon sare, piper, ceapa verde 2 litri de apa...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Supa alba de pui

Supa alba de pui

(2 voturi)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 4 bucati piept de pui dezosat fara piele, 2 morcovi, radacina patrunjel, 1 dovlecel, 300 g conopida, 4 catei de usturoi pisat, 1/2 telina radac...
Rețetă Supa asiatica cu pui si creveti

Supa asiatica cu pui si creveti

(1 vot) , (7)
Felul principal Foarte ușor 1 min 20 min
Ingrediente: -100 g creveti 200 gr piept de pui taiat fidelute, un cub mare de untè 1 morcov mic cateva fire de varza chinezeasca (merge si varza simpla) 50 gr an...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

(213 voturi) , (19 comentarii)

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.