Ingrediente: un piept de pui, o ceapa, doi morcovi, o radacina pantrunjel, 4 cartofi mari, 2 rosii, sare, piper, foi de dafin, 4-5 lg ulei, o manuta pantrunjel...
Ingrediente: 1 piept de pui 2 cepe 1 morcov 1 batz de telina 1 ardei mare 1 cutie de iaurt de 250 gr 1/2 zeama de la o lamaie 1 lingura otet de mere piper...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: -100 g creveti 200 gr piept de pui taiat fidelute, un cub mare de untè 1 morcov mic cateva fire de varza chinezeasca (merge si varza simpla) 50 gr...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.