Ingrediente: 500 g carne de porc 2 morcovi medii sau 1 mare 1 patrunjel 1 gulie potrivita o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 rosie 200 g mazare verde 300-400...
Ingrediente: 400 g oase de porc 2 morcovi 3 cartofi potriviti 1 ardei gras rosu 1 telina mica 1 pastarnac o mana de fidea 1 cana suc de rosii/1 conserva rosii...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 1 ceapa mai mare 1/2 varza taiata mare 1 morcov 1 tulpina de telina 5-6 linguri rosii tocate 1 cana zeama de varza acra 5-6 bucati de porc cu os 1...
Ingrediente: 300 g carne de porc sau de vita 1 morcov 1 ceapa mica frunze de leustean 1/2 pahar orez 1 lingura bors magic sare, piper 50 g pasta de rosii 100 g...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 250 g naut (garbanzos se numeste in Spania) 1 ceapa 1 morcov 1 cartof 300 g costita proaspata de porc 150 g jambon de porc tratat (prosciuto ,...
Ingrediente: 1,300 kg carne de porc cu os 1 morcov mai mare 1 ceapa mare 3 maini de mazare congelata 3 maini de fasole verde congeleta 2 maini de orez 2...