Petitchef

Pastarnac cu Rozmarin

5 rețete
Rețetă Ragout de vita cu galuste din creier

Ragout de vita cu galuste din creier

(18 voturi) , (3) , (5)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: agout: 600 g carne de vita, taiata bucatele 100 - 150 g ciuperci feliate 1 ceapa 1-2 fire ceapa verde 2 morcovi 1 pastarnac 1 telina ...
Rețetă Tocanita(speciala) de vacuta

Tocanita(speciala) de vacuta

(8 voturi) , (2) , (9)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: carne de manzat taiata cuburi ulei de masline un cub de unt o mana de frunze de salvie proaspata sare, piper faina 1 radacina de pastarnac 2-3 morco...
Rețetă Legume crocante la cuptor

Legume crocante la cuptor

(7 voturi) , (1) , (5)
Felul principal Foarte ușor 20 min 15 min
Ingrediente: 4 morcovi mari 4 radacini de pastarnac 4 cartofi 1 telina potrivita 100 g ulei 1 lingura zahar 1 lamaie 2 fire rozmarin sare si piper mustar...
Rețetă Salata de cartofi cu macrou

Salata de cartofi cu macrou

Antreuri Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 6 cartofi fierti in coaja; o sfecla rosie (mica); un pastarnac; un morcov; 2 linguri cu boabe de porumb conservate; o conserva de macrou; un ou; o li...
Rețetă Legume la cuptor cu otet balsamic

Legume la cuptor cu otet balsamic

Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 12 cepe, 350 g napi, 350 g cartofi, 350 g morcovi, 350 g radacina telina, 350 g pastarnac, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 1 lingura rozma...
Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

(210 voturi) , (33 comentarii)

Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.