Petitchef

Pastrav cu Rosii

10 rețete
Rețetă Pastrav la cuptor cu rosii si oregano

Pastrav la cuptor cu rosii si oregano

(91 voturi), (12) , (17)
Felul principal Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: 1 pastrav 1 rosie mare si coapta 1 ardei gras usturoi lamaie ulei de masline sare de mare piper oregano proaspat...
Rețetă Pastrav cu legume la cuptor!

Pastrav cu legume la cuptor!

(613 voturi), (74) , (137)
Felul principal Foarte ușor 45 min 30 min
Ingrediente: 2 pastravi 2 ardei grasi colorati 300 g ciuperci 1 ceapa tocata 2 rosii depielitate, taiate cubulete 50 g unt 2 l ulei masline 3-4 catei usturoi 100 ...
Rețetă Păstrăv cu arome mediteraneene

Păstrăv cu arome mediteraneene

(56 voturi), (4) , (40)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 4 păstrăvi - aprox. 300 g bucata 100 g roșii uscate la soare în ulei 100 g măsline fără sâmburi de preferat negre 8 căței de usturoi o mână frunze...
Rețetă Pastrav la cuptor cu vin si ierburi aromate

Pastrav la cuptor cu vin si ierburi aromate

(56 voturi), (2) , (19)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 1 pastrav 1 cana de vin alb (250 ml) 1 legatura de rozmarin, cimbru si salvie cateva rosii mici (mi se par mult mai gustoase) sare, piper, ulei de ma...
Rețetă Pastrav la cuptor cu cartofi taranesti!

Pastrav la cuptor cu cartofi taranesti!

(43 voturi), (4) , (47)
Felul principal Ușor 20 min 40 min
Ingrediente: Avem nevoie de 2 pastravi o lamaie o sosie unt ,rozmarin ( de preferabil verde) hartie de copt 400gr cartofi( din aceia mici ca de samanta) ...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

(212 voturi), (19 comentarii)

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.

Rețetă Pastrav a la provencale (aioli)

Pastrav a la provencale (aioli)

(6 voturi), (2)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 3 pastravi 3 cepe rosii 1 legatura de marar 3 catei de usturoi 1 ceasca vin alb sec 1 kg de cartofi 10 morcovi 200 g fasole verde 5 foi de dafin sa...
Rețetă Pastrav cu portocale si sos picant

Pastrav cu portocale si sos picant

(8 voturi), (4)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 2-3 pastravi medii 1 portocala (sau 1 lamaie) 1-2 ardei iuti (rosu sau verde) 1-2 rosii 1 ardei rosu kapia 3-4 catei de usturoi cateva frunze loboda ...
Rețetă Tartine cu unt de cafea

Tartine cu unt de cafea

(2 voturi)
Aperitiv Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 125 g. unt 1-2 lingurite de nes 2 linguri apa fierbinte un praf de sare un praf de zahar paine de secara/alba diferite sortimente de sunca branza Fet...
Rețetă Peste la cuptor

Peste la cuptor

(71 voturi), (5) , (11)
Altele Ușor 30 min 90 min
Ingrediente: Pastrav proaspat 1.5 kg 5 pesti medii Morcovi 3 buc Ceapa alba 3 buc Rosii 2 buc Ulei de floarea soarelui 50 ml Piper negru 0.5 lingurite S...
Rețetă pastrav cu rosii si ardei

Pastrav cu rosii si ardei

(2 voturi), (1)
dar buna dimineata mea! ce face fetele?! de vreo doua-trei zile nu pot sa nu observ ca intr-adevar ii perioada de concedii, mai ales ca nu prea mai ii asa multa lume prin oras, ma refer la bastinasi, daaar cu siguranta exista ceva fetze noi, cu numar de i
Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

(118 voturi)

Peștele este un aliment complex care conține proteine de calitate, omega-3, fosfor, calciu, iod și vitaminele B6,B12 și vitamina D. Se recomandă consumarea cu regularitate a acestui aliment sănătos și bogat în elemente esențiale organismului uman.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: