Ingrediente: 2 pastravi intregi, circa 350 g fiecare, curatati de maruntaie si de solzi 2-3 cm bucata de ghimbir, decojita si feliata 2 linguri de sos de...
Ingrediente: 4 pastravi 1 gutuie 6 cartofi 1 fir de praz 2 catei de usturoi 4 fire cimbru verde 4 fire tarhon 1 lamaie 1 legatura patrunjel sare de mare piper...
Peștele este un aliment complex care conține proteine de calitate, omega-3, fosfor, calciu, iod și vitaminele B6,B12 și vitamina D. Se recomandă consumarea cu regularitate a acestui aliment sănătos și bogat în elemente esențiale organismului uman.
Ingrediente: 4 păstrăvi - aprox. 300 g bucata 100 g roșii uscate la soare în ulei 100 g măsline fără sâmburi de preferat negre 8 căței de usturoi o mână frunze...
Ingrediente: 3 pastravi 300 g bacon 1/2 capatana usturoi 2 linguri ulei de masline zeama de la 1/2 lamaie 1 lingurita boia de ardei ghimbir rozmarin sare si...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 6 pastravi proaspeti ulei masline pentru uns pestii deasupra 1 ardei iute murat si tocat, un praf de piper Sos 2 cepe + hasme, usturoi (...
Ingrediente: 2 fileuri de pastrav faina, malai sare piper Mamaliga: 1 cana malai 1 litru de apa sare Sos de marar si usturoi: 50 g unt 2 linguri faina 200 ml...
Ingrediente: 2 pastravi 3 linguri unt jumatate de ceapa 4-5 catei de usturoi 2 felii de lamaie faina da grau 1 lingura faina de porumb 500 g smantana 50 ml vin...