Ingrediente: 700-800 g pulpa de porc 250 g carne tocata amestec 250 g spanac tocat fin 2-3 ardei rosu copti 2-3 linguri de mustar legatura de patrunjel tocat 1...
Ingrediente: 300 g spanac 300 g carne de porc (eu am folosit fleica) 2 cepe uscate 2-3 catei de usturoi 4-5 fire de ceapa verde o legatura de patrunjel 3-4 oua...
Ingrediente: 500 g carne tocata de porc(poate fi si de pui) 3 felii franzela inmuiate in lapte si stoarse bine 2 oua 2 g bulion condimente dupa gust sare...
Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...
Ingrediente: 2 felii cotlet de porc mai grosute (450-500 g) 100 g frunze de spanac 1 ardei gras rosu 1 ardei peperoni 4 linguri ulei de masline 2 lingurite de...
Ingrediente: 300 g spanac 300 g carne de porc 2 cepe uscate 2-3 catei de usturoi 4-5 fire de ceapa verde o legatura de patrunjel 3-4 oua un galbenus faina ulei...
Ingrediente: 200 g ceafa porc, 1 bucata ghimbir, 3 bucati ceapa verde, 100 g paste ramen, sos de soia,sake,zahar brun, 4-5 fire spanac verde, dashi, 1 ou fiert...
Ingrediente: 1 lingurita ulei de masline O ceapa taiata marunt 300 g carnati de porc de buna calitate, fara pielita, tocati marunt O jumatate de morcov ras 100...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 800 g file de porc sare piper 3 linguri ulei 1 ceapa 1 catel de usturoi 75 g spanac 100 ml vin alb 150 ml smantana 1 legatura patrunjel 3 linguri...