Ingrediente: 250g de faina 150g unt 80 ml apa 1 Galbenus de ou 50g mazare 3 buchete de broccoli 1 praz 30 g unt pentru calirea legumelor 150 ml smantana grasa 1...
Ingrediente: 2 fire de praz 1 lingurita de unt 1 salota 50 vin alb 50 ml smantana un praf de sare un praf de piper un praf de nucsoara 2 oua 2 linguri de lapte...
Ingrediente: 150 gr praz - partea alba 200 gr de cartofi 360 gr morcovi 120 gr de nap 200 gr de țelină 1 cațel de usturoi 1 ceapă galbenă 20 ml ulei de măsline...
Ingrediente: 1 lingura de ulei de msline 1/2 ceap 500 gr praz sare piper 1 lingura pudra de curry 200 ml de lapte de cocos Pentru decor: patrunjel arahide
Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 250 gr carne tocată 125 gr morcov (1 morcov mare) 2 felii de pâine 150 ml de lapte 1 cățel de usturoi sare piper 1 ceapă...
Cu o aroma mai delicata si mai dulce decat ceapa, prazul adauga o nota subtila unor retete fara sa acopere alte arome care sunt prezente. Desi prazul este disponibil pe tot parcursul anului, sezonul lui este toamna si in prima parte a primaverii.
Ingrediente: 5-6 fire de praz (curatate de prima foaie si spalate) 250 ml de suc de rosii 200 gr. de masline (intepate cu o furculita sau cu o scobitoare) 100...
Ingrediente: 5 - 6 tulpini de praz 2 cepe 300 g masline 100 g pasta de ardei 1 morcov o bucata de pastarnac 1 lamaie 2 - 3 linguri ulei 1 frunza de dafin sare,...