Ingrediente: Pentru partea de jos : 100 g unt 200 g ciocolată neagră amăruie 1 linguriță cafea instant 4 ouă 1 linguriță esență vanilie 1 praf de sare 100 g...
Ingrediente: Pentru baza de inghetata : 500 ml lapte uht 3,5%, 500 ml smantana (pentru frisca zuzu) 9 galbenusuri 200 g zahar Esenta de vanilie Pentru in...
Ingrediente: Blat 8 oua 8 g zahar 6 g faina 2 g cacao esenta vanilie Crema crema1 200 g ciocolata alba 200 ml frisca lichida esenta vanilie crema 2 200 g ciocolata...
Ingrediente: Pentru crusta din bezea : 4 albusuri 1 praf de sare 1 ceasca de zahar ½ Pentru umplutura : 350 g ciocolata maruntita 5 lingurite de pudra espreso 1 pr...
Ingrediente: Pentru blat : 250g biscuiti 175 g unt Putina esenta de vanilie Pentru crema de branza : 225 g branza de vaci 200 ml frisca lichida 60 g zaha...
Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.
Ingrediente: 300 g. faina 1 plic praf de copt 1 pachet unt la temperatura camerei 300 g. zahar 4 oua 400 ml iaurt esenta de vanilie esenta de migdale 4 lingurite ...
Ingrediente: Pentru blat: 100 g ciocolata, 5 oua, 5 linguri de zahar, 2 linguri cacao, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, 8 linguri de faina, 200 ml lapt...
Ingrediente: 140 g ciocolata cu lapte 375 g faina alba 1 lingura praf de copt 55 cacao pudra 85 g zahar 2 oua 2 linguri de coaja de lamaie 2 linguri esenta de van...
Ingrediente: 180 g crema de unt Milli 3 oua 150 g zahar 250 ml smantana pt frisca 50 g ciocolata 20 g cacao 150 g faina 1 praf de copt esenta de vanilie...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 100 g unt 150 g branza Almette 200 g zahar 3 oua 220 g faina 1 praf de copt esenta de vanilie 100 g ciocolata 150 g frisca lichida Pentru decor: 100 ...
Ingrediente: 625 g frisca lichida; 60 g zahar brun; 12-13 g gelatina fin maruntita; 2 lingurite de ness dizolvate in 4 linguri de apa rece; esenta de vanilie. Pe...
Ingrediente: Pentru blat 3 oua 5 linguri zahar 6 linguri faina 1 lingurita unt 1 praf de copt 1 lingura cacao Pentru mousse de ciocolata 180 g ciocolata 500 ml fri...
Ingrediente: 200 g biscuiti obisnuiti 100 g unt 1/2 cana miez de nuca- 5 galbenusuri 500 ml lapte 100 g zahar 150 g ciocolata amaruie esenta de vanilie...
Ingrediente: 500 g faina 4 oua 250 g zahar 150 g unt 250 g branza de vaci 160 ml lapte esenta de vanilie praf de copt zahar vanilat 100 g ciocolata maruntita coa...
Ingrediente: 800 ml frisca Megle (sau Hulala) 200 g zahar pudra 2 fiole esenta vanilie 200 g praf pentru ciocolata alba fierbinte de la Festa (in pliculete ) 500 ...
Ingrediente: Pentru blat: 150g de faina 1 plic praf de copt 1 lingurita de bicarbonat 1 praf de sare jumatate de pachet de unt sau margarina pentru prajituri, la t...
Ingrediente: blat si "piscoturi" 1-1/2 cana faina 3/4 cana cacao un praf de sare 1 lingurita bicarbonat 60 ml ulei (1/4 cana) 160 ml lapte de soia 100 ml sirop de ...
Ingrediente: 125 g faina -25 g cacao O lingurita jumatate de praf de copt 100 g unt moale 300 g zahar pudra 4 oua 2 lingurite esenta vanilie 4 linguri lapte 25 g...
Ingrediente: Blatul: 200 g biscuiti (neindulciti ar fi cel mai bine) 80 g unt topit 50 g alune coapte la cuptor pt aproximativ 8 minute la 375F 2 linguri cacao ...
Ingrediente: 4 oua 200 g de unt moale 200 g de zahar 300 g faina 1 plic de praf de copt jumatate sticluta esenta de vanilie 4-5 linguri de lapte 3-4 linguri ...