Ingrediente: 500 g fudulii de curcan o ceapa medie taiata solzisori ½ ardei gras rosu 150 ml de rosii taiate cubulete 3 catei de usturoi tocati marunt 2...
Ingrediente: 1 pulpa maricica de curcan zeama de la 1/2 lamaie zeama de la 1 portocala mare supa de la carne 1 lgt de mustar 3 rosioare conservate 1/2 ardei...
Carnea de curcan este o sursa excelenta de proteine si vitamine din complexul B. Este cea mai buna alternativa la carnea de pui si astazi se gaseste in aproape orice supermarket sau hypermarket. Este un produs indicat in diversificarea alimentatiei copiilor, deoarece...
Ingrediente: 100 g maioneza 1 lingura de capere scurse 2 bucati de ansoa din borcan, 1 taiata in feliute mici o cutie mica de ton in ulei de masline (80 g),...
Ingrediente: 350 ml apa calduta o lingura zahar brut o lingurita sare 3 linguri ulei de masline 650 g faina 7 g drojdie uscata 400 g carne tocata de curcan,...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: o capatana mare de salata eisberg un castravete fabio (daca gasiti castraveti persani este perfect, deoarece sunt mai dulci si nu sunt asa zemosi)...
Ingrediente: 500 g carne curcan, 1 ceapa, 50 g pasta tomate, 150 g masline negre, 75 ml ulei masline, 1 lingura faina, 50 ml vin rosu sec, 1 lamaie, cimbru,...
Ingrediente: 40 g unt, 1 ceapa, 2 tije telina, 450 g carne vita tocata si condimentata, 150 g pesmet, 1 lingurita seminte fenicul, 200 g smochine uscate...