Ingrediente: Pentru aproximativ 10-15 portii: 1,5 kg carne de curcan: pulpe aripi 500 g capatani si gheare de pui 1-2 cepe 2 morcovi 1 castravete acru, 1/2 ...
Ingrediente: 1curcan 2 cani cu varf de zahar brun 3 Lg (lingura) praf de usturoi 1 1/2 Lg praf de ghimbir 1 Lg scortisoara macinata 1 Lg cuisoare 1 Lg piper maci...
Ingrediente: 2 linguri ulei de susan prăjit (sau ulei neutru) 2 ouă piper 1 șalotă 240 gr de orez 350 gr de apă 100 gr de mazăre 150 gr șuncă tăiată cubuleț...
Ingrediente: chiftelute de curcan/pui/porc 500 grame rosii coapte 1 morcov 1 ceapa mai mare 1 catel de usturoi 3 ardei capia rosii fulgi de chili 1/2 lingurita c...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 3 maini de amestec orez salbatic Riso Scotti 4-5 linguri mazare congelata 300-400 ml supa de pui/curcan 2 lingurite praf de curry fulgi de chili sare...
Ingrediente: 600 g carne tocata de curcan sau pui 1 ceapa medie 1 catel de usturoi patrunjel cateva frunze de telina 2 morcovi mici 300-350 g dovlecel...