Ingrediente: 350 de grame de biscuiti macinati 200 de grame de margarina 100 ml de lapte 200 de grame de zahar aroma de rom 250 de grame de mascarpone un iaurt mar...
Ingrediente: Pentru eclere: 150 ml apa 100 ml ulei 100 g faina 2 oua Pentru crema: o cutie mascarpone 3 linguri de zahar 3 linguri de cacaoesenta de rom Pentr...
Ingrediente: -500 gr. branza mascarpone -2 pachete de piscoturi speciale rom o sticluta si jumatate 500 ml de cafea tare si neindulcita 4 galbenusuri 8 albu...
Ingrediente: un pachet mare de piscoturi (48 bucati) 300 ml cafea tare( la 300 ml apa se pun 5 lingurite de cafea) 50 ml lichior Amaretto (sau rom) 500 gr...
Ingrediente: un pachet de piscoturi 250 g mascarpone 200 ml de frisca lichida un plic cu crema de vanilie de la renumitul dr Qetker 150 g de zahar 500 gr de ...
Originara din Italia, din regiunea Lombardia, mascarpone este o branza legendara cu radacini de prin secolul al 16-lea, recunoscuta mondial ca produs al bucatatiei italiene.
Ingrediente: 30 de piscoturi (Boudoir) 250 g. crema mascarpone (branza-crema de vaci) 250 ml. cafea espresso, rece 4 linguri rom sau lichior de whisky 200 g. fris...
Ingrediente: 500 g biscuiti populari 3 linguri mari cu miere 4 linguri cacao 100 g zahar 2 pliculete zahar vanilinat 1 lingurita scortisoara 200 g nuc...
Ingrediente: un blat de cacao taiat pe jumatate , amavut nevoie de o prajitura mai mare si a facut - blatul din 10 oua,- 10 linguri de zahar, 9 linguri de faina,...