Ingrediente: O facem cu carne de pasare de orice fel. bucati, o calim un pic in ulei (pana se albeste) pe ambele parti 2 cani cu apa o ceapa morcovi si putina t...
Ingrediente: Ne trebuie 1 kg ceapa 1 kg gogosari 1 kg ardei capia si grasi 0.5 kg morcov 1 kg de gogonele verzui-portocalii 2 borcane de mustar... 0.5l ulei, sare ...
Ingrediente: O mancarica foarte, foarte usoara si delicioasa. Aveti nevoie de 5-6 bucati de crap fitofag, de 5 cartofi mari, cateva legume (eu am pus o mana din pu...
Ingrediente: 250 g naut (garbanzos se numeste in Spania) 1 ceapa 1 morcov 1 cartof 300 g costita proaspata de porc 150 g jambon de porc tratat (prosciuto , jamon ...
Ingrediente: In functie de marimea calamarilor pot fi doi la o portie sau daca sunt mai mari doar unu la o portie ! 1 rosii proaspete (fara coaja) 2 masline 3 unt ...
Ingrediente: un piept de pui fiert sau carne de vita fiarta(care e prea atoasa deci nu o recomand) 3 morcovi fierti 2 cartofi fierti 5 linguri de mazare 2 linguri...
Ingrediente: 500 g aripi de pui (cam 12 aripi) 3 linguri de unt topit 4 linguri de sos de ardei iute (se gaseste in borcanele paprika sos) 1 lingura boia iute 1/...
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi ...
Ingrediente: 700 g carne tocata amestec , o cutie de rosii cubulete in bulion, o ceapa, un morcov, 3- catei de usturoi, condimente pentru spaghetti bolognese, ...
Ingrediente: 2 kg carne de porc pentru piftie: 1-2 urechi, 4 picioare, 1 ciolan proaspat, carne de la cap 1 ceapa 2 morcovi 1 castravete acru, 1/2 gogosar ac...
Ingrediente: 250 g linte uscata 1 ceapa si un catel de usturoi tocate marunt 1 ardei rosu si 2 morcovi, totul taiat cuburi 150 g spanac verde tocat fasii (cam ca...