Ingrediente: o foaie de aluat de foietaj un galbenus o lingura de lapte cascaval (80 g) boia dulce, piper sare grunjoasa seminte de mac, susan, chimen...
Ingrediente: 1 kg de carne de vita pentru gulas taiata bucati. 700 g ceapa taiata marunt 120 g untura de porc 40 g boia de ardei dulce 1-2 ls otet din vin alb diz...
Ingrediente: 600 grame ciuperci Champinion 1 borcan de mazare de 700 grame 1 ceapa mare 3 rosii 3 catei de usturoi 1 bucata de ghimbir proaspat cam cat un deg...
Ingrediente: Tajine sau tagine (in berbera), este un fel de mancare marocan, intitulat astfel dupa denumirea vasului in care se prepara mancarea. In Cipru, un vas ...
Ingrediente: 4 morcovi medii 1 mar curatat de coaja si seminte 1 catel de usturoi dat pe razatoarea mica 1 lingura de patrunjel tocat sare, piper proaspat macinat...
Ingrediente: 500 g rasol sau piept de vita, cu os 200 g morcovi 120 g patrunjel 150 g telina 500 g cartofi 2 cepe 5 linguri de ulei 1/2 lingurita pasta de ardei ...
Ingrediente: 1 pui mic (800g) 1/2 lingurita de busuioc 1/2 lingurita de chimen 1 lingurita de cimbru 1 lingurita de praf de usturoi 1 lingurita de sare 3 lingurit...
Ingrediente: 250-300 g carne de pui tocata sau taiata marunt condimentata cu condimente tunisiene (cumin si 4 epices, in lipsa lor se poate pune chimen si boia de ...
Ingrediente: 500 g piept de pui fara os sau piele 1 ceapa mica 1 catel de usturoi zdrobit 3 linguri patrunjel verde tocat 1 lingura ulei de masline 1 lingurita ch...