Ingrediente: 10 cannelloni 200 gr ciuperci 180 gr cârnați 25 g parmezan ras (+ puțin pentru gratinat) 30 gr vin alb Ceapă după gust Ulei de măsline după gust...
Ingrediente: 180 g paste (aici tortiglioni) 200 gr cârnați proaspeți 200 ml sos de roșii 2 frunze de dafin 40 gr vin roșu 1/2 ceapă (mică) Ulei de măsline după...
Ingrediente: 1 kg ceapă (6 bucăți mici sau câte doriți) 3 linguri de făină de grâu (sau făină de porumb) 1 linguriță sare 2 lingurițe paprika ulei de măsline
Ingrediente: 4 rulouri (4 cotlete de porc umplute cu carne de carnat si bine legate) 1 ceapă 200 ml vin alb 100 gr de ciuperci Ulei de măsline Sare Piper
Ingrediente: 160 gr de orez 50 g ceapă 30 gr parmezan ras 300 gr de dovleac 20 gr de unt 30 ml vin alb Sare Piper Pentru supa de legume: 1L de apă legume la...
Ingrediente: Caramelul : 70 gr zahar un pic de apa Flanul : 200 ml de lapte condensat indulcit 200 ml de lapte de nuca de cocos 4 oua 50 gr de nuca de cocos rasa
Ingrediente: 1 dovleac 10 linguri de ulei de măsline (+/-) 1 linguriță de sare (+/-) 1 linguriță de piper 1 linguriță praf de usturoi 1 linguriță herbes de...
Ingrediente: 400 gr morcovi ulei de măsline 3 căței de usturoi 1 buchet aromat (sau 2 frunze de dafin) sare chilli Dressing: 2 clementine 25 gr unt nesărat 1...
Ingrediente: 250 gr de unt 200 gr de zahar vergeoise 50 gr zahăr alb 2 ouă 1 lingură cu aroma de vanilie 500 gr faina 1 plic praf de copt 1 lingurita bicarbonat...
Ingrediente: 180 gr paste 100 gr carne de cârnați 230 gr dovleac plăcintar 10 gr parmezan ras 25 gr vin alb Ulei de măsline (după gust) Ceapă (după gust)...
Ingrediente: Pentru 4 vafe: 280 gr de cartofi 75 gr smântână groasă 1 ou 50 gr de făină 15 gr de unt sare piper 1 lingură arpagic tocat Umputură: 4 felii de...