Ingrediente: Pentru clătite cu sfeclă roșie 200 ml lapte 90 gr făină 00 80 gr sfeclă roșie fiartă 1 ou 1 vârf de cuțit de sare Pentru umplutura clătitelor 125...
Ingrediente: 140 gr dovleac 250 gr zahăr 360 ml de apă 3 batoane de scorțișoară 2 cuișoare 1 linguriță de ghimbir măcinat 1,5 lingurițe de nucșoară măcinată
Ingrediente: 200 gr de faină 10 gr praf de copt (1 plic) piper 3 ouă 100 ml ulei de măsline 100 ml de lapte 10 nuci 1 baton de brânză de capră (180 g) 100 gr...
Ingrediente: 200 gr dovleac 2 chifteluțe de vită 2 felii de brânză O mână de salată 1/2 ceapa alba 2 lingurițe de piure de roșii Un praf de rozmarin uscat Puțin...
Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 250 gr carne tocată 125 gr morcov (1 morcov mare) 2 felii de pâine 150 ml de lapte 1 cățel de usturoi sare piper 1 ceapă...
Ingrediente: Blatul Genoise: 4 albușuri 100 gr de zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Cremă: 150 ml...
Ingrediente: 50 gr de pudra de migdale (sau pudra de fistic sau alune) 50 gr de faina 100 gr de zahar pudra 75 gr de unt 4 albusuri o lingurita extract de vanilie
Ingrediente: 350 gr dovleac placintar 25 gr de parmezan 1 lingurita ulei de masline 1 salota 1 lingurita de ierburi de Provence 35 gr faina integrala de grau 10...
Ingrediente: Pentr 4 waffe : 280 gr cartofi 75 gr de smantana de gatit 1 ou 50 gr faina 15 gr unt sare piper 1 lingura de ceapa verde tocata Garnitura...
Ingrediente: 500 gr cartofi 250 gr cascaval 240 gr faina 10 gr praf de copt (1 plic) 1 ou o lingurita sare piper 2 linguri de ulei 1 legatura de patrunjel
Ingrediente: 350 gr dovleac 1 picătură de ulei de măsline 200 gr brânză feta 60 g iaurt grecesc 1 (sau 2) linguri de miere 1 linguriță rozmarin uscat 1 vârf de...
Ingrediente: 1 aluat brisée 600 gr pulpă de dovleac 1 ceapă 2 ouă 200 ml smântână proaspătă Un strop de ulei de măsline 1 linguriță de cimbru Sare Piper