Ingrediente: 225 ml iaurt 4 cei mari de usturoi sare 50 ml ulei de msline 4 vinete medii 4 roii 3 ardei dac avem, punem 1 rou, 1 verde, 1 galben piper ptrunjel v...
Ingrediente: 3 vinete 2 dovlecei 700 g Carne de porc tocata 2 cepe 1 ou 200 ml Smantana 4 rosii O lingura de faina Sare si piper Patrunjel Ulei de floarea-soare...
Ingrediente: pentru sos: 200 g. dovlecel 30 g. stafide 1 ceapa mica 1 catel de usturoi 2 linguri de sos de rosii un pahar cu otet de mere un pahar cu apa o linguri...
V? povesteam aici cum am pus vinete la conservat în ulei. Am mai g?sit o variant? ?i am fost curioas? s? o încerc, mai ales c? aveam la dispozi?ie ni?te vinete mai ciudate, rotunde, foarte mov. Am sp?lat vinetele ?i le-a pus la copt. Nu în cuptor,
mal
Iata un fel de mancare care se prepara repede si foarte usor.
Cartofii sunt din cei congelati (de data asta.) Nu-i folosesc in mod curent, insa pe acestia i-am testat la cerinta unei mirese la a carei nunta am gatit. Pot fi copti in cuptor sau praji
mal
Vinetele spalate, le-am taiat rondele, le-am sarat si le-am lasat sa se scurga intr-o strecuratoare. Le-am dat prin faina, ou si pesmet si le-am prajit in baie de ulei.
Pentru crema de branza am folosit branza feta si branza topita cu smantana la tu
De
multa vreme aveam curiozitatea de a incerca gustul acestui soi de vinete cu
coaja alba. Dupa ce sunt coapte si curatate de coaja, nu se mai deosebesc de
surorile lor cu coaja inchisa la culoare. Mie mi se par la fel la gust,
deosebirea pe care eu am re
Revista "Un mese in cucina - agosto" Ingrediente pentru 4 persoane: 350 g di paste scurte 2 vinete o ceapa rosie 200 g pasta de rosii 3 linguri de vin alb o ramurica busuioc 30 g brinza par