Ingrediente: 300 g carne de porc sau de vita 1 morcov 1 ceapa mica frunze de leustean 1/2 pahar orez 1 lingura bors magic sare, piper 50 g pasta de rosii 100 g sm...
Ingrediente: 700 g ciolan porc 1 ceapa mica 1/4 praz 1 pastarnac 1 morcov 1/2 telina mica cca 1 ardei rosu (eu am avut de la congelator) suc de rosii o man...
Ingrediente: carne de porc legume-morcovi, pastarnac, mazare verde, fasole galbena, rosii, cartofi, leustean, o mana de taitei de supa, sare, piper....
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 400 g oase porc 600 g carne de porc 400 g rosii decojite 3 - 4 cartofi 1 pastarnac o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 litru bors sare patrunjel, l...
Ingrediente: un rasol de porc (1,5 -2 kg) 1 l bors (sau zeama de varza) 2 morcovi, taiati marunt 2-3 cepe taiate marunt 1 albitura (patrunjel sau pastarnac), taia...
Ingrediente: 1 ceapa mai mare 1/2 varza taiata mare 1 morcov 1 tulpina de telina 5-6 linguri rosii tocate 1 cana zeama de varza acra 5-6 bucati de porc cu os ...
Ingrediente: 500 g carne tocata(vita sau porc),1 felie de paine,2 linguri orez, 1 ceapa, 1 ou, sare si piper. Pentru ciorba: 1 morcov,1 telina,1 ceapa,, 1 ardei ...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.