-
Home
-
Rețete
-
Retete cu carne de curcan
Curcan cu portocala
5 rețete
(42 voturi)
, (2) , (36)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 pulpa maricica de curcan zeama de la 1/2 lamaie zeama de la 1 portocala mare supa de la carne 1 lgt de mustar 3 rosioare conservate 1/2 ardei gras ...
(28 voturi)
, (2) , (18)
Felul principal Ușor 3 ore 1 oră
Ingrediente: o pulpa curcan, 8-10 ciuperci, zeama de la o portocala, zeama de la jumatate de lamaie, sare, piper, doua lingurite chimen, trei cartofi taia...
(6 voturi)
, (1) , (2)
Felul principal Foarte ușor 20 min 15 min
Ingrediente: 400 g ficat de curcan, spalat 1 lingura unt Coaja rasa si zeama de la 1 portocala 1 compot (aprox.300 g) mere-gutui, scurse 2 mere, curatate de sambu...
(18 voturi)
, (3) , (10)
Antreuri Foarte ușor 1 h 40 m 30 min
Ingrediente: ingrediente: 2 pulpe inferioare de curcan zeama de la o portocala 1 pahar de vin alb sare piper rozmarin busuioc salvie boia de ardei...
Timp de preparare: 45-50 minu (complexitate redusa) Ingrediente: Cantitate : 4 portii ? 500 gr piept de curcan, fara piele si os ? 1 lingura
(221 voturi)
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.