Ingrediente: Crumble de parmezan: 50 gr de făină 40 gr parmezan 50 gr unt rece Crema de mazăre: 280 gr mazăre fiartă scursă 150 ml supă de legume 1 lingură de...
Ingrediente: Crema de sfecla rosie : 100 gr mascarpone 200 gr sfecla rosie fiarta 80 ml smantana lichida Mousse-ul de rucola : 60 gr de rucola 150 ml smantana...
Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr zahar 2...
Ingrediente: Blatul: 4 oua 60 gr zahar sare 1 lingura extract de vanilie 100 gr de faina Crema: 80 gr de mascarpone 120 ml de smantana pt frisca (30% grasime)...
De multe ori am intrat in restaurante doar pentru a testa desertul preferat, papanasii! I-am gustat in atatea feluri si moduri incat le-am pierdut sirul, asa ca astazi m-am decis sa va readuc in prim plan cateva retete. Eu va propun sa ii testati, gustati, apreciati,...
Ingrediente: 2 lamai bio (coaja si suc) 250 gr de mascarpone 200 ml smantana lichida cu 30 % grasime (foarte rece) 80 gr zahar pudra 3 albusuri Décor : 1 lamaie
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 100 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 100 gr de unt Cheesecake : 300 gr crema de branză (tip Philadelphia) 100...
Ingrediente: 2 aluaturi sablée - aluat pentru tarte dulci 400 ml smântană lichidă 250 gr de mascarpone 60 gr zahăr pudră 1 linguriță extract de vanilie 165 gr...
Ingrediente: Baza: 1 Snickers 225 gr biscuiți petits beurres 15 gr de arahide (aici prăjite și sărate) 50 gr de unt Cheesecake: 125 gr cremă de brânză 200 gr...
Ingrediente: Baza : 200 gr de biscuiți speculoos 60 gr de unt Cheesecake : 300 gr cremă de brânză (tip Philadelphia) 150 gr mascarpone 200 ml smântână lichidă -...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30%...
Ingrediente: Aluatul sablée cu ciocolată : 20 gr unt moale 80 gr zahăr pudră 1 ou 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 200 gr de faina 25 gr pudră de cacao...
Ingrediente: 300 gr de pișcoturi 300 ml smântână lichidă rece cu 30% grăsime 200 gr de mascarpone 65 gr zahăr pudră 1 linguriță extract de vanilie 1 lingură...
Ingrediente: 200 gr de ciocolata cu lapte 75 gr de orez expandat cu ciocolata 300 gr de mascarpone 300 ml de smantana lichida 75 gr de lapte condensat dulce 1...
Ingrediente: Aluatul sablée : 120 gr unt moale 80 gr zahar pudra 25 gr migdale macinate 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Crema...
Ingrediente: Pentru aluatul sablée: 80 gr zahar pudra 120 gr unt moale 25 gr migdale pudra 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Pentru...
Ingrediente: 10 Raffaello 1 lingură nucă de cocos rasă 500 gr de mascarpone 200 ml smântână lichida (30% grăsime) 200 ml de cremă de cocos 100 g zahăr pudră 100...
Ingrediente: 24 speculoos 250 gr de mascarpone 200 ml smântână lichidă 30% grăsime 2 linguri de tartibabil cu speculoos Decor: 100 gr de ciocolată albă 100 gr...
Ingrediente: Frișca cu Nutella: 150 gr smântână lichidă 30% grăsime 300 gr de mascarpone 150 gr cremă tartinabilă tip Nutella Friscă cu vanilie: 250 gr smântână...
Ingrediente: Mousse de cocos: 50 gr smântână de cocos 50 gr ciocolată albă de patiserie 100 gr de mascarpone 50 gr nucă de cocos rasă Crema de vanilie: 200 gr...
Ingrediente: Blatul: 4 albușuri 100 gr zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Crema: 150 ml smântână 30%...
Ingrediente: Blatul Genoise: 4 albușuri 100 gr de zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Cremă: 150 ml...
Ingrediente: 200 ml smantana lichida 100 gr mascarpone 1 lingura de pasta tartinabila din biscuiti spéculoos 35 gr de speculoos 2 piscoturi 1 linguri de lapte
Ingrediente: Crema Kinder Bueno: 250 gr alune prăjite decojite 100 gr de ciocolată albă Blatul genovez: 4 albușuri 100 gr zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță...