Ingrediente: Crema de sfecla rosie : 100 gr mascarpone 200 gr sfecla rosie fiarta 80 ml smantana lichida Mousse-ul de rucola : 60 gr de rucola 150 ml sman...
Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr za...
Ingrediente: Blatul: 4 oua 60 gr zahar sare 1 lingura extract de vanilie 100 gr de faina Crema: 80 gr de mascarpone 120 ml de smantana pt frisca (30% gr...
Ingrediente: 2 lamai bio (coaja si suc) 250 gr de mascarpone 200 ml smantana lichida cu 30 % grasime (foarte rece) 80 gr zahar pudra 3 albusuri Décor : 1 l...
Ingrediente: 300 gr de pișcoturi 300 ml smântână lichidă rece cu 30% grăsime 200 gr de mascarpone 65 gr zahăr pudră 1 linguriță extract de vanilie 1 lingură ...
Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru retetele de paste.
Ingrediente: Baza : 200 gr de biscuiți speculoos 60 gr de unt Cheesecake : 300 gr cremă de brânză (tip Philadelphia) 150 gr mascarpone 200 ml smântână lic...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 100 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 100 gr de unt Cheesecake : 300 gr crema de branză (tip Philadelphia...
Ingrediente: Aluatul sablée : 120 gr unt moale 80 gr zahar pudra 25 gr migdale macinate 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Crema ch...
Ingrediente: Frișca cu Nutella: 150 gr smântână lichidă 30% grăsime 300 gr de mascarpone 150 gr cremă tartinabilă tip Nutella Friscă cu vanilie: 250 gr smân...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: Baza: 1 Snickers 225 gr biscuiți petits beurres 15 gr de arahide (aici prăjite și sărate) 50 gr de unt Cheesecake: 125 gr cremă de brânză 20...
Ingrediente: Blatul Genoise: 4 albușuri 100 gr de zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Cremă: 150...
Ingrediente: 150 gr de speculoos 45 gr de unt topit 125 gr cremă de brânză tip Philadelphia 100 gr de mascarpone 100 ml de smântână lichidă - 30% grăsime 25...
Ingrediente: Aluatul sablée cu ciocolată : 20 gr unt moale 80 gr zahăr pudră 1 ou 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 200 gr de faina 25 gr pudră de cac...
Ingrediente: 200 gr de ciocolata cu lapte 75 gr de orez expandat cu ciocolata 300 gr de mascarpone 300 ml de smantana lichida 75 gr de lapte condensat dulce ...
Ingrediente: Pentru aluatul sablée: 80 gr zahar pudra 120 gr unt moale 25 gr migdale pudra 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Pentr...
Ingrediente: Pentru baza: 125 gr biscuiti petits beurre 80 gr unt Pentru umplutura : 450 gr crema de branza philadelphia 200 gr mascarpone 150 gr zahar ...
Ingrediente: 200 ml smantana lichida 100 gr mascarpone 1 lingura de pasta tartinabila din biscuiti spéculoos 35 gr de speculoos 2 piscoturi 1 linguri de lapt...
Ingrediente: Mousse de cocos: 50 gr smântână de cocos 50 gr ciocolată albă de patiserie 100 gr de mascarpone 50 gr nucă de cocos rasă Crema de vanilie: 200...
Ingrediente: Blatul: 4 albușuri 100 gr zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Crema: 150 ml smântân...
Ingrediente: 2 aluaturi sablée - aluat pentru tarte dulci 400 ml smântană lichidă 250 gr de mascarpone 60 gr zahăr pudră 1 linguriță extract de vanilie 165 g...