Ingrediente: Sosul: 2 linguri de ulei de floare soarelui 2 linguri de boia dulce 2 linguri de faina 100 ml sos de tomate 200 ml apa 1/2 ligurita chimen 1/2 ...
Ingrediente: 0.005 gr bicarbonat de sodiu 0.05 gr piper negru 150 gr piept de pui 60 gr mozzarella 200 gr cartofi 0.05 gr sare 0.20 ml ulei de floarea soarelui 0.1...
Ingrediente: Piept de pui cu spanac si mozzarella: 3 linguri ulei de masline 60 grame faina 1 ou mare 1 lingura apa 4 piepti de pui fara os (bateti pieptii de pui...
Ingrediente: o jumatate de piept de pui 100 g mozzarela taiata cuburi cateva fire de rozmarin 200 g cuscus 2 linguri ulei de masline 1 cub de unt sos de soia si ...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 800 gr piept de pui dezosat frunze de spanac crud (sau 200 gr spanac congelat 150 branza telemea 100 gr cascaval sau mozzarella sare si piper dupa gus...
Ingrediente: 250 gr spaghete 100 gr mozzarella (cascaval, branza, gorgonzola sau orice branza aveti prin frigider) un cub de unt (20 gr) 200 ml smantana dulce un a...
Ingrediente: 2 piepti de pui fara piele si fara os 1 ou mare 120 grame pesmet 30 grame unt topit 400 ml sos pentru spaghete 60 grame branza mozarella rasa 1 lingur...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat, frpiele, tiat cubulee, 250 g ciuperci, 100 g orez pentru risotto, 300 ml bulion de pui sau de legume , 200 gr crème fra...
Ingrediente: 1 piept de pui mai mare sare piper 150 g mozzarella 200 g de costita afumata pesmet unt Pentru sos bechamel: 50 g unt 50 g faina 300 ml lapte ...
Ingrediente: 1/2 cana sos Pesto 1 blat de pizza precopt 2 cani de piept de pui prajit sau copt 200 g anghinare din conserva, scurse 1/2 cana branza rasa Fonti...