Ingrediente: Sosul: 2 linguri de ulei de floare soarelui 2 linguri de boia dulce 2 linguri de faina 100 ml sos de tomate 200 ml apa 1/2 ligurita chimen 1/2...
Ingrediente: 0.005 gr bicarbonat de sodiu 0.05 gr piper negru 150 gr piept de pui 60 gr mozzarella 200 gr cartofi 0.05 gr sare 0.20 ml ulei de floarea soarelui...
Ingrediente: Piept de pui cu spanac si mozzarella: 3 linguri ulei de masline 60 grame faina 1 ou mare 1 lingura apa 4 piepti de pui fara os (bateti pieptii de...
Ingrediente: o jumatate de piept de pui 100 g mozzarela taiata cuburi cateva fire de rozmarin 200 g cuscus 2 linguri ulei de masline 1 cub de unt sos de soia...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 800 gr piept de pui dezosat frunze de spanac crud (sau 200 gr spanac congelat 150 branza telemea 100 gr cascaval sau mozzarella sare si piper dupa...
Ingrediente: 250 gr spaghete 100 gr mozzarella (cascaval, branza, gorgonzola sau orice branza aveti prin frigider) un cub de unt (20 gr) 200 ml smantana dulce...
Ingrediente: 2 piepti de pui fara piele si fara os 1 ou mare 120 grame pesmet 30 grame unt topit 400 ml sos pentru spaghete 60 grame branza mozarella rasa 1...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat, frpiele, tiat cubulee, 250 g ciuperci, 100 g orez pentru risotto, 300 ml bulion de pui sau de legume , 200 gr crème...
Ingrediente: 1 piept de pui mai mare sare piper 150 g mozzarella 200 g de costita afumata pesmet unt Pentru sos bechamel: 50 g unt 50 g faina 300 ml lapte...
Ingrediente: 1/2 cana sos Pesto 1 blat de pizza precopt 2 cani de piept de pui prajit sau copt 200 g anghinare din conserva, scurse 1/2 cana branza rasa...