Ingrediente: 1 ceapa 150 gr carne de vita 1 tulpina de telina 80 gr linte 600 gr rosii decojite 400 gr naut 40 gr taitei 1 cub de supa 1 buchetel de patrun...
Ingrediente: Tajine sau tagine (in berbera), este un fel de mancare marocan, intitulat astfel dupa denumirea vasului in care se prepara mancarea. In Cipru, un vas ...
Ghimbirul a fost folosit ca un medicament de mii de ani pentru a trata o gama larga de boli, dar in afara de uz medicinal, acest tubercul a fost folosit drept condiment in preparate culinare de aproape 4500 de ani.
Ingrediente: 250 g broccoli, rupt in buchetele mici 100 g caise uscate, taiate in fasii 300 g varza rosie, taiata fin 400 g naut din conserva, scurs de apa si cla...
Ingrediente: 2 cepe mari 2 conserve de naut 1 conserva de rosii cuburi in bulion un ardei iute cate o lingurita din urmatoarele condimente: garam masala, coriandr...