Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă 2 căței de usturoi 50 gr concentrat de tomate 1 lingură de ghimbir uscat (sau o bucata mică rasă) 1 lingură de...
Ingrediente: 1 ceapa 150 gr carne de vita 1 tulpina de telina 80 gr linte 600 gr rosii decojite 400 gr naut 40 gr taitei 1 cub de supa 1 buchetel de patrunjel 1...
Ingrediente: 520 gr morcovi 800 gr de cartofi 3 căței de usturoi 200 gr de seitan 200 gr năut (fiert) 2 cepe roșii 130 gr măsline verzi (fără sâmburi) 2 linguri...
Ghimbirul a fost folosit ca un medicament de mii de ani pentru a trata o gama larga de boli, dar in afara de uz medicinal, acest tubercul a fost folosit drept condiment in preparate culinare de aproape 4500 de ani.
Ingrediente: Tajine sau tagine (in berbera), este un fel de mancare marocan, intitulat astfel dupa denumirea vasului in care se prepara mancarea. In Cipru, un...
Ingrediente: 250 g broccoli, rupt in buchetele mici 100 g caise uscate, taiate in fasii 300 g varza rosie, taiata fin 400 g naut din conserva, scurs de apa si...
Ingrediente: 2 cepe mari 2 conserve de naut 1 conserva de rosii cuburi in bulion un ardei iute cate o lingurita din urmatoarele condimente: garam masala,...