Ingrediente: 500 g carne fara os taiate bucati mici, de 3-4 cm grosime 5-6 fire de praz, nu foarte groase 1 pahar vin alb sec 1/2 pahar supa de pui 4 linguri...
Ingrediente: 1 varza alba mare 1 lingurita seminte chimen 1 lingurita seminte mustar (optional) 2-3 foi de dafin 1 fir subtire de praz 1 bucatica de ghimbir cat...
Cu o aroma mai delicata si mai dulce decat ceapa, prazul adauga o nota subtila unor retete fara sa acopere alte arome care sunt prezente. Desi prazul este disponibil pe tot parcursul anului, sezonul lui este toamna si in prima parte a primaverii.
Ingrediente: Tajine sau tagine (in berbera), este un fel de mancare marocan, intitulat astfel dupa denumirea vasului in care se prepara mancarea. In Cipru, un...
Ingrediente: 10 ardei grasi sau capia sau gogosari 1 bucatica ghimbir proaspat 1 fir de praz subtire cat un deget 1 ardei iute rosu 1 lingurita seminte chimen 1...
Ghimbirul a fost folosit ca un medicament de mii de ani pentru a trata o gama larga de boli, dar in afara de uz medicinal, acest tubercul a fost folosit drept condiment in preparate culinare de aproape 4500 de ani.
Ingrediente: pentru cca 25 nems : 1 praz 350 gr carne de porc tocata 1 morcov mare 1 lingura ulei de susan 3 linguri sos soia piper proaspat macinat 1/2...
Ingrediente: 5 catei de usturoi 2 cm de ghimbir 50 ml ulei 1 piept de pui 1 lingura cu varf de amidon de cartofi 2 morcovi 1 mana de ciuperci negre chinezesti...
Ingrediente: 500 gr taitei chinezesti 700 ml apa calda 600 gr carne (eu am folosit cotlete) 400 gr legume (am folosit un mix chinezesc de legume cu bambus,...