Petitchef

Mii de rețete sunt pe Petitchef


Poftiti la cirese!

Poftiti la cirese!

Ciresele sunt fructe dulci, zemoase sau pot avea un gust acidulat sau amarui in functie de soi. Le puteti consuma sub forma de gustari, servite alaturi de alte fructe pe platouri de branzeturi. Sunt delicioase sub forma de inghetata, in salate de fructe, sosuri, prajituri, placinte, jeleuri, gemuri, clatite si budinci. Pot fi glasate si conservate in alcool. Daca utilizati cirese proaspete in placinte, tarte, trebuie sa le scoateti inainte samburii, fie utilizand un aparat special, fie cu o agrafa.

Pastrati ciresele proaspete in frigider! Ori de cate ori doriti sa le manancati, clatiti-le doar in apa calduta, pentru a indeparta praful si pentru a le aduce la temperatura camerei, apoi lasati-le la uscat pe un servet de hartie.


Rețetă Cheesecake cu briosaCheesecake cu briosaRețetă Snickers de casa vegan si fara glutenSnickers de casa vegan si fara glutenRețetă Verrine tiramisu cu speculoos si caramel saratVerrine tiramisu cu speculoos si caramel saratRețetă Cheesecake cu lamaie fara coacereCheesecake cu lamaie fara coacereRețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecakeTort de morcovi umplut cu cheesecakeRețetă Pui cu lamaie la cuptorPui cu lamaie la cuptorRețetă Merluciu cu spanac in crustaMerluciu cu spanac in crustaRețetă Chec cu ciocolata si... maionezaChec cu ciocolata si... maionezaRețetă Verrine tiramisu cu capsuneVerrine tiramisu cu capsuneRețetă Risotto super cremos cu ciuperciRisotto super cremos cu ciuperciRețetă Croque MonsieurCroque MonsieurRețetă Friganele cu pestoFriganele cu pesto

Rețete de sezon

Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Newsletter subscribe


Vezi mai multe reţete

Articole Petitchef

10 retete cu...capsune

10 retete cu...capsune

Sezonul capsunilor a inceput, iar mirosul imbietor al acestora este mai mult decat ispitor, este un indemn de a le cumpara. Noi va sfatuim sa cumparati fructe si legume de sezon si nu crescute fortat in sere, numai...

Cum sa faci pepite de ciocolata acasa

Cum sa faci pepite de ciocolata acasa

Daca aveti ciocolata, timp, stati bine cu indemanarea, va puteti realiza singuri, fulgii de ciocolata. Va aratam noi in video reteta de mai jos ce simplu este.

15 retete cu ton

15 retete cu ton

Nicio inspiratie pentru cina? Optati pentru o reteta rapida si economica. In plus, conservele de ton reprezinta o modalitate convenabila de a satisface consumul recomandat de peste. Descoperiti cele mai bune 15 retete...

15 retete de deserturi cu branza

15 retete de deserturi cu branza

Deserturi pufoase si delicioase cu branza dulce sau sarata. Se pregatesc rapid, iar ingredientele sunt la indemana. Retetele sunt explicate pas cu pas in imagini. →

Ce poti sa gatesti cu naut?

Ce poti sa gatesti cu naut?

O cutie de naut, are intrebuintari culinare multiple Haideti sa vedem impreuna 8 retete perfecte ce pot fi facute cu naut. → Dar tie, ce reteta iti place sa prepari cu naut?

5 sfaturi pentru a preveni caderea chipsurilor de ciocolata

5 sfaturi pentru a preveni caderea chipsurilor de ciocolata

Cand ai pofta de dulce, te gandesti la tort. Ei da, si ca sa fie si mai apetisant te-ai gandit sa adaugi chipsuri de ciocolata in ea? Odata ce aluatul tau este gata, il pui cu grija intr-o tava si il dai la cuptor....

Duminica seara: retetele noastre anti-stres si anti-depresie

Duminica seara: retetele noastre anti-stres si anti-depresie

Dupa un weekend aglomerat, vine duminica seara. In ajunul unei saptamani noi, depresia se instaleaza si nevoia de a manca o masa reconfortanta devine necesara, chiar vitala pentru a recastiga un zambet! Cu toate...

Untul de arahide

Untul de arahide

Consumat cu moderatie, untul de arahide este un aliment sanatos. Bogat in calorii si satios, ofera energie pentru o mare parte a zilei, insa nu trebuie consumat in exces. Untul de arahide contine acelasi raport de...

Telemeaua...un fel de branza romaneasca

Telemeaua...un fel de branza romaneasca

Se aseamana cu branza feta greceasca insa particularitatea distinctiva o reprezinta faptul ca produsul este supus operatiilor tehnologice de sarare umeda, respectiv uscata, ceea ce confera nu numai un gust aparte, ci...

Vezi mai multe articole