Bucătărie europeană

1619 rețete
Rețetă Briouats, dulcele marocan

Briouats, dulcele marocan

Desert Ușor 20 min 15 min
Ingrediente: 300 gr faina de migdale 1 lingura de scortisoara 150 gr zahar 50 gr unt topit 40 ml apa de flori de portocale 250 gr de miere 8 foi de brick 1 ou...
Rețetă Foie gras in sare

Foie gras in sare

Antreuri Foarte ușor 10 min
Ingrediente: 1 foie gras curatat de vene 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper 1 lingura de vin alb 750 gr de sare grunjoasa 250 gr de zahar 1 lingurita de...
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere

Samosas cu branza de capra si miere

Aperitiv Foarte ușor 30 min 8 min
Ingrediente: 200 gr branza de capra proaspata 3 linguri de miere 4 foi de brick 1 ou cimbru ulei de masline
Rețetă Tarta franta

Tarta franta

Desert Foarte ușor 30 min 15 min
Ingrediente: 1 aluat sablée 125 gr mascarpone 250 ml frisca lichida 30% grasime 1 baton de vanilie 30 gr zahar pudra 125 gr afine 125 gr zmeura
Rețetă Cornete cu carne uscata

Cornete cu carne uscata

Aperitiv Ușor 20 min 8 min
Ingrediente: 4 foi de brick 200 gr de crema branza 6 felii de carne uscata 1 shallota 1 mana de seminte de pin frunze proaspete de busuioc ulei de masline sare...
Rețetă Toast cu pesto si parmezan

Toast cu pesto si parmezan

Aperitiv Foarte ușor 20 min
Ingrediente: 12 crostini 3 linguri de pesto 1 catel de usturoi 4 rosii uscate parmezan
Rețetă Sos gorgonzola

Sos gorgonzola

Altele Foarte ușor 2 min 3 min
Ingrediente: 15 g unt 15 g făină 80 ml lapte 100 g brânză gorgonzola un praf de piper
Rețetă Galette à l'italienne

Galette à l'italienne

Felul principal Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente: Pentru ceapa calita : 1 lingurita de unt 1/4 ceapa Pentru galette : 1 lingurita de unt 1 galette de hrisca 2 lingurite de pesto 4 felii de...
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa

Choux cu foie gras si confit de ceapa

Aperitiv Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: Cojile choux : 80 gr faina 50 gr unt 130 ml apa 2 oua 1 ou pentru ungere 1lingurita de sare 300 gr foie gras 100 gr confit de ceapa
Rețetă Mâncare de linte cu cârnați de morteau

Mâncare de linte cu cârnați de morteau

Felul principal Foarte ușor 10 min 1 oră
Ingrediente: 1 cârnat de Morteau 500 gr de linte verde 4 felii de bacon (groase sau 8 felii subțiri) 1 ceapă 1 cuișor 1 tulpină de țelină 3 - 4 morcovi 1 buchet...
Rețetă Cocktail prosecco

Cocktail prosecco

Băutură Foarte ușor 5 min
Ingrediente: 10 ml sirop de zahar 10 ml de Cointreau 150 ml de suc de lamaie 125 gr zmeura proaspata sau congelata 750 ml sampanie sau prosecco
Rețetă Cafea cu gheață cu aromă de tiramisu

Cafea cu gheață cu aromă de tiramisu

Băutură Foarte ușor 5 min
Ingrediente: Cremă mascarpone: 1 lingură mascarpone (rece) 30 ml smântână rece cu 30% MG 1 lingură zahăr pudră 1/2 linguriță vanilie (aromatizată) Cafea: 70 ml...
Rețetă Paste cu flori de dovleac, ricotta și fistic

Paste cu flori de dovleac, ricotta și fistic

Felul principal Foarte ușor 10 min 12 min
Ingrediente: 200 gr paste 60 g flori de dovleac 125 g ricotta 20 g parmezan ras 13 g busuioc 15 g fistic sare după gust piper după gust ulei de măsline după gust
Rețetă Roșii confiate în friteuza cu aer

Roșii confiate în friteuza cu aer

Acompaniamente Foarte ușor 2 min 35 min
Ingrediente: 150 g roșii cherry Ulei de măsline (câteva linguri) Zahăr 10 g (aprox.) Sare după gust Piper după gust Oregano după gust
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​

Paste cu chorizo ​​​​

Felul principal Foarte ușor 5 min 35 min
Ingrediente: 125 gr chorizo 1 cățel de usturoi 1/2 ceapă 1/2 ardei gras 400 gr pulpă de rosii bucati 1 mână de pătrunjel (aproximativ 5 g) 50 ml smântână 200 gr...