Ingrediente: 100 gr de fulgi de ovaz 50 de grame de migdale 1 lingura seminte de susan 1 lingura ulei vegetal 3 linguri de miere 40 de grame de stafide...
Ingrediente: 200 caju (crud) 200 migdale crude 150 gr curmale fara samburi 200 ml smantana de cocos 1 lingura de ulei de cocos 3 linguri de sirop de agave La...
Ingrediente: Crumble de parmezan: 50 gr de făină 40 gr parmezan 50 gr unt rece Crema de mazăre: 280 gr mazăre fiartă scursă 150 ml supă de legume 1 lingur...
Ingrediente: 180 gt paste scurte 360 gt ardei gras (am folosit un amestec de ardei gras roșu, galben și portocaliu) 50 gt brânză proaspătă Philadelphia (sau tip ...
Ingrediente: 600 gr vinete 450 ml sos de roșii 60 gr parmezan ras 1 ceapă (aproximativ 60 g) 200 gr mozzarella frunze de busuioc (după gust) Pentru prăjit:...
Ingrediente: Pentru aluatul crocant: 8 foi filo (sau foi de brick). 50 gr unt (topit) Pentru partea crocantă: 150 gr fistic (prăjit, nesărat) 30 gr unt (top...
Ingrediente: 12 curmale (100 gr) fără sâmburi 40 gr de alune o lingură de ovăz o lingura de zahăr pudră de cacao neîndulcit 4 linguri de piure de arahide...
Ingrediente: 300 gr cușcuș 400 gr de apă 7 linguri de ulei de măsline 400 gr fasole rosie (scursă) 1 roșie 1 morcov 2 fire de ceapa verde 12 ridichi de pri...
Ingrediente: 500 gr vinete 150 gr rosii cherry 100 gr ceapa 100 gr telina (tulpina) 4 linguri pastă de roșii 80 gr măsline verzi (fără sâmburi) 1 lingură ca...
Ingrediente: 200 gr paste trofie (sau alte forme de paste scurte) 100 gr bacon taiat cubulete (chiar si afumat dacă doriti) 200 ml sos de roșii 130 gr ciuperci ...
Ingrediente: 2 aluaturi de foietaj 2 fileuri de somon (cu sau fără piele) 150 g cremă de brânză sucul de la 1/2 lămâie sare piper 1 ou (pentru ungere)...
Ingrediente: 1 dovleac micuț 2 linguri ulei de măsline sare piper 1linguriță de rozmarin 1/2 reblochon Pentru înmuiat: pâine de țară sau pâine brioșă ule...