Ingrediente: 400 ml suc de portocale roșii 700 ml apă minerală cu aromă de lămâie 50 ml coulis de fructe roșii 50 ml sirop de grenadine 1/2 suc de lămâie 15 p...
Ingrediente: 400 ml suc de portocale roșii 700 ml de apă minerală cu aromă de lămâie (tip 7up) 50 gr coulis de zmeură 50 gr sirop de grenadine 15 picături de c...
Ingrediente: 4 ouă 150 gr zahăr 100 ml smântână lichidă 200 gr de făină 10 gr de praf de copt 175 gr de ciocolată 140 gr de unt Glazura: 115 gr cremă br...
Ingrediente: 3 ouă proaspete 300 gr de făină T45 500 gr de dovleac 1 lingură ulei de măsline 1 linguriță rozmarin uscat 1 linguriță cu sare 1 linguriță cu pi...
Ingrediente: 4 rulouri (4 cotlete de porc umplute cu carne de carnat si bine legate) 1 ceapă 200 ml vin alb 100 gr de ciuperci Ulei de măsline Sare Piper...
Ingrediente: 200 gr paste (aici pappardelle) 100 gr ricotta 100 gr somon afumat 1 șalotă (mică) smântână lichidă (sau puțin lapte) ulei de măsline extra virgi...
Ingrediente: Gătitul cartofilor: 700 gr cartofi (dimensiuni mici-medii) 1 litru de apă 1 linguriță de sare de mare Crusta de parmezan: 40 gr parmezan 4 lin...
Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 210 ml lapte integral 20 gr zahăr 40 ml cafea (1 ceașcă espresso) 1 gălbenuș 10 gr amidon de porumb Pentru ganache-...
Ingrediente: 160 gr de orez 50 g ceapă 30 gr parmezan ras 300 gr de dovleac 20 gr de unt 30 ml vin alb Sare Piper Pentru supa de legume: 1L de apă legu...
Ingrediente: 170 gr paste trofie (sau alte paste la alegere) 100 gr somon proaspăt (sau afumat) 1 dovlecel (nu foarte mare) Ceapă (după gust) Ulei de măsline ...